Cookies ūüć™

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

De beste koffie op kantoor

Ontdek de kracht van Segafredo op de werkvloer

Een vleugje Itali√ę op de werkvloer

Breng uw waardevolle pauzes door met een heerlijke Italiaanse Espresso! Talrijke onderzoeken tonen aan dat de productiviteit van medewerkers, een prettige werksfeer en uitstekende koffiekwaliteit hand in hand gaan.

De koffie van Segafredo zorgt voor echte Italiaanse espresso en heerlijke cappuccino's met perfect melkschuim, waarmee u en uw medewerkers ontspannende momenten beleven zoals tijdens een korte vakantie in Itali√ę.

Maatwerk
Verschillende soorten en verschillende machinetypes - wij hebben op maat gemaakte en nauwkeurig oplossingen voor uw individuele behoeften.

Uitgebreid aanvullend Assortiment
Onze koffiespecialiteiten voelen zich het lekkerst in de originele Segafredo kopjes. Daarnaast bieden we suiker en koffiemelk maar ook thee en warme chocolademelk aan.

Betrouwbare en sterke partner
Al 35 jaar ontzorgen wij onze klanten in Nederland persoonlijk, snel en professioneel. Ons buitendienst team staat altijd voor u klaar!

Productie in Nederland
Veel van onze koffiespecialiteiten worden geproduceerd in onze branderij in Groningen - natuurlijk volgens het uiterst geheime originele recept uit Itali√ę!

Van boon tot kopje
Wij staan ‚Äč‚Äčvoor volledige kwaliteitscontrole van de teelt en de selectie van de groene koffie tot de hoogwaardige branding en de perfecte caff√® crema in het kopje.

Hoogste kwaliteit en beste service
Ons verkoopteam bestaat uitsluitend uit gediplomeerde barista's.¬†Wij staan ‚Äč‚Äčte allen tijde garant voor professionele service en deskundig advies.

Koffiemachine voor je bedrijf?

Segafredo heeft jarenlange ervaring in het office segment. We leveren ook voor uw bedrijf service van A tot Z. Ook voor koffiemachines bent u bij ons aan het goede adres. Ons brede assortiment van hoogwaardige koffiemachines biedt voor elk type kantoor de juiste machine.

Onze koffiemachines voor kantoor

Ook Italiaanse koffie bij jou op de werkvloer?

Neem contact met ons op zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren over de warmedrankenvoorziening bij u op kantoor.