Cookies ūüć™

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Over Segafredo

De 5'ms

Het geheim achter onze koffie

La Missione

'Let's discover the world, the charm, the culture and te flavour of the authentic Italian Espresso, and spread all over the world our passion for the Espresso.' Dat is onze drive. Wij leveren u dus niet alleen de beste kwaliteit Espresso. Onze agenti hebben u veel meer te bieden. Advies, service, opleiding en begeleiding in de bereiding van de perfecte authentieke Italiaanse Espresso. Deskundig en accuraat. Servizio e qualit√°.

La Miscela

Segafredo Zanetti is de enige koffiebrander ter wereld, die de kwaliteitscontrole van koffieplant tot de Espresso in het kopje van de klant in eigen beheer heeft. Segafredo Espresso bestaat uit een uitgekiende kwalitatief hoogwaardige melange van alleen de allerbeste Arabica en Robusta koffiebonen. Het volgens een oud Venetiaans recept langer en dieper branden van de melange geeft Segafredo de kenmerkende body en heerlijke smaak. Tipico e originale.

Il Macinadosatore

Om de voortreffelijke smaak van een authentieke Italiaanse Espresso te garanderen, dient de maalgraad van de molen zeer precies te worden ingesteld. Regelmatig controle van de molen, zorgt ervoor dat de Espresso bonen constant even fijn gemalen worden. In combinatie met de juiste dosering is het juiste maalspectrum namelijk een belangrijke factor bij het ontstaan van de bekende cremelaag. Crema famoso.

La Macchina

De espressomachine heeft een grote invloed op de kwaliteit van de door u geserveerde Espresso. Watertemperatuur, doorloopsnelheid en druk moeten correct en nauwkeurig zijn afgesteld. Het dagelijks schoonmaken van en het periodiek onderhoud aan de machine, zorgt ervoor dat deze in topconditie blijft. Alleen dan geeft u de Espresso kans zijn bijzondere karakter en geurige aroma aan uw klant te tonen. Aroma Speciale.

La Mano

Een optimale afstemming tussen melange, maalgraad van de molen, dosering van de gemalen Espresso, hoeveelheid en temperatuur van het water vormen de basis voor een perfecte,authentieke Italiaanse Espresso. Onze kennisoverdracht over deze aspecten is daarom essentieel, want uiteindelijk bepaalt uw vakmanschap bij bereiding van de Espresso het succes van de door u geserveerde Espresso. Espresso perfetto.

Coffee that makes the planet smile

Sinds enige jaren staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) op de agenda. Ook voor Segafredo Zanetti is dit een aandachtspunt. Hierbij streven wij naar goede resultaten, terwijl wij de effecten hiervan voor mens en milieu niet uit het oog verliezen.

Fairtrade coffee
Rainforest Alliance Certified Coffee
EU biolabel
Daar wil ik wel meer over weten

Maak kennis met ons team

Guido van As

Managing Director

LinkedIn

Jean Max Fijen

Sales Director Foodservice

LinkedIn
jean-max.fijen@tiktak-segafredo.nl

Allard Engels

Sales Director Mass Market

LinkedIn
allard.engels@tiktak-segafredo.nl

Gert-Jan Mulder

Financial Director

LinkedIn
Gert-Jan.mulder@tiktak-segafredo.nl

Tonnie Ammeraal

Productie Manager

LinkedIn
Tonnie.Ammeraal@tiktak-segafredo.nl

Yvonne van der Weijden

Sales Support

LinkedIn
yvonne.van.der.weijden@tiktak-segafredo.nl

Dursun Mun

Key accountmanager Mass market

LinkedIn
Dursun.Mun@tiktak-segafredo.nl

Segafredo & Sponsoring

Sinds het begin van 2016 is Segafredo hoofd- en titelsponsor van het Trek Racing Team

Segafredo Zanetti is hoofd- en titelsponsor van Virtus Bologna.