FOLLOW US ON   Segafredo Facebook Fan Page
Zoek op de website
  • nl
Share this page on
Facebook
Twitter
Undici Ore .09 - Segafredo magazine
18 Mei 2018

Voorjaar 2018 - De negende editie van Undici ore. 

Undici Ore numero nove

De zomer is in aantocht! Deze voorjaarseditie van Undici Ore staat dan ook boordevol inspiratie en ideeën voor een stralend seizoen. Of je nu onderweg bent, op vakantie of gewoon lekker thuis: met Segafredo ervaar je overal een vleugje van ‘la bella vita’.

Ga met ons mee op ontdekkingstocht door Napels: een stad die op het eerste gezicht misschien rauw en chaotisch oogt, maar tegelijk prachtige kerken, paleizen en kunstwerken herbergt. Italiaans genieten kan ook dichter bij huis. Bij Silvester’s in het Limburgse Sittard bijvoorbeeld. Of bij één van de leuke koffieadresjes op pagina 10 en 11.

Strand of scooter
Wat dacht je van een dagje strand zonder in de file te staan naar de kust? Breng een bezoek aan Groningen en voel het zand tussen je tenen op het stadsstrand bij DOT. Regent het? Stap dan de koepelvormige DOT Dome binnen voor een filmbelevenis in 3D. Trek je er liever op uit? Dan is een Vespa tour op de Veluwe iets voor jou. In Nunspeet huur je zo’n iconische Italiaanse scooter mét picknickmand voor een dagje genieten in de natuur.

Barista di Casa
Als liefhebber van Italië mag je de jubileumeditie van het Italië Evenement natuurlijk niet missen. Op 1, 2 en 3 juni ontdek je in de kasteeltuinen van Haarzuilens het beste wat Italië te bieden heeft. Bovendien gaan we hier op zoek naar de beste thuisbarista van Nederland. Doe mee aan Segafredo’s Barista di Casa en vergaar eeuwige roem (plus een dinercheque voor twee). Kijk snel op pagina 14 en 15 en op www.baristadicasa.nl voor meer informatie.

Wil je ook onderweg naar je vakantiebestemming genieten van je vertrouwde koffie? Bekijk dan zeker de tips op pagina 6 en 7. Wil je ook onderweg naar je vakantiebestemming genieten van je vertrouwde koffie? Bekijk dan zeker de tips op pagina 6 en 7. Verder inspireren we je met modetrends en must-have accessoires om goed voor de dag te komen, bijvoorbeeld op een zonovergoten Italiaans terras.

Het magazine ligt in diverse horecagelegenheden in Nederland en is ook online te lezen.

Veel leesplezier.