FOLLOW US ON   Segafredo Facebook Fan Page
Zoek op de website
  • nl
Share this page on
Facebook
Twitter
17 September 2018
Mollema verkozen tot meest strijdlustige renner in Vuelta

Bauke Mollema is zondag uitgeroepen tot de strijdlustigste renner in de Vuelta a España. De renner van Trek werd na afloop van de laatste etappe gehuldigd.


15 Augustus 2018
Vertrouwde koffie, nieuwe verpakking

Nieuwe verpakking

De Segafredo Selezione Crema is sinds enkele maanden verkrijgbaar in een nieuwe verpakking die past bij de fluweelzachte smaak van deze koffie: klassiek en smaakvol, zoals de koffiedrinker van ons gewend is.

14 Augustus 2018
Noorderzon Performing Arts Festival – 23 augustus t/m 2 september 2018

Noorderzon

Noorderzon Performing Arts Festival Groningen is de ietwat curieuze combinatie van een internationaal kunstenfestival op het scherpst van de snede met spannende hedendaagse podiumkunsten uit alle delen van de wereld... én een groots zomerfeest in een vrij toegankelijk plantsoen.

18 Juli 2018
Honey Latte Koffiespecial – Proef de zomer!

 

Honey Latte, een fluweel zachte combinatie van warme melk, pittige espresso en honing. Lees hieronder hoe je deze koffiespecial maakt!

05 Juli 2018
Maak nu kans op een Trek-Segafredo fiets!

Win een Trek Fiets 2018

Deze zomer maak jij kans op het winnen van een Trek-Segafredo prijs als je twee pakken Segafredo koffie koopt bij één van de deelnemende verkooppunten.

27 Juni 2018
Maak kennis met Selezione Organica

Ben jij een bewuste liefhebber van goede en lekkere koffie? Maak dan kennis met Segafredo Selezione Organica, onze eerste biologische koffie in het supermarktschap. 

07 Juni 2018
Een terugblik op het Italië Evenement Smaak & Stijl 2018


Met maar liefst twee locaties in de kasteeltuinen van Kasteel de Haar te Haarzuilens was Segafredo van vrijdag 1 juni t/m zondag 3 juni goed vertegenwoordigd op het Italië Evenement Smaak & Stijl 2018. 

06 Juni 2018
Barista di Casa 2018: Een geslaagde eerste editie!

Zaterdag 2 juni 2018 vond de eerste editie van Segafredo’s Barista di Casa thuisbarista wedstrijd plaats tijdens het Italië Evenement, Smaak & Stijl 2018 in Haarzuilens. De prachtige tuinen van kasteel de Haar vormden het decor voor de eerste thuisbarista wedstrijd georganiseerd door Segafredo.

01 Juni 2018
Retropop 2018


Segafredo is trotse sponsor van Retropop: 8 en 9 juni 2018.

Retropop is een jaarlijks muziekfestival in Emmen. 

22 Mei 2018
Segafredo bij het tv-programma Koffietijd

Afgelopen donderdag zijn er twee heerlijke koffierecepten gepresenteerd door de Koffietijd barista Yakup. Heb jij de items gemist? Bekijk ze dan hier terug!

18 Mei 2018
Undici Ore .09 - Segafredo magazine

Undici Ore numero nove

De zomer is in aantocht! Deze voorjaarseditie van Undici Ore staat dan ook boordevol inspiratie en ideeën voor een stralend seizoen. Of je nu onderweg bent, op vakantie of gewoon lekker thuis: met Segafredo ervaar je overal een vleugje van ‘la bella vita’.

03 Mei 2018
Italië Evenement “Smaak & stijl”

Kom naar het Italië Evenement “Smaak & stijl” met als hoogtepunt: Barista di Casa
Op 1,2 en 3 juni is het feest in de kasteeltuinen van Haarzuilens. Het Italië Evenement Smaak & Stijl bestaat 15 jaar. Dit wordt uiteraard gevierd met smaak en in stijl.