FOLLOW US ON   Segafredo Facebook Fan Page
Zoek op de website
  • nl
Share this page on
Facebook
Twitter
UNDICI ORE .11 - SEGAFREDO MAGAZINE

Voorjaar 2019 

Bij Segafredo zijn we trots op onze roots. Daarom presenteren we naast heerlijke koffie ook graag een portie Italiaanse inspiratie. In deze Undici Ore lees je meer over reizen, mode, eten en drinken met Mediterrane flair.

Zo laten we je kennismaken met het werelderfgoed Cinque Terre langs de kust van Ligurië: een aaneenschakeling van karakteristieke dorpjes met kleurrijke huizen en schitterende vergezichten. Of lees meer over het wereldberoemde merk La San Marco. Met bijna een eeuw aan historie mogen we de koffiemachines en molens van deze producent wel Italiaans erfgoed noemen!

Oog voor de toekomst
Trots zijn we ook op de activiteiten van de Zanetti Foundation. In deze editie lees je hoe deze stichting zich inzet voor kinderen in nood in landen als Burkina Faso, Ecuador en Nepal. Dichter bij huis steunt Segafredo Zanetti Nederland het Ronald McDonald Kinderfonds. Daarnaast zetten we ons op verschillende manieren in voor een schoner milieu en minder verspilling.

Eten en drinken zoals in Italië
Natuurlijk hebben we weer de nodige adressen verzameld waar je terecht kunt voor een perfecte espresso, cappuccino en meer. Zo zetten we IJsco Fantastico in het zonnetje, een ijs- en koffiesalon met een geweldig terras aan de oever van de Maas in Venlo. Een bekend gezicht is Giovanni Caminita, de Siciliaanse muzikant en (tv-)kok die in zijn restaurant in Ouderkerk aan den IJssel gasten een vakantiegevoel bezorgt.

Koffie en fietsen
Verder laten we zien dat koffie en fietsen prima samengaan. Dat krijgt duidelijk vorm in de wielerploeg Team Trek-Segafredo, met Bauke Mollema als Nederlands boegbeeld. Wij zitten in ieder geval aan de buis gekluisterd dit wielerseizoen!

We wensen je veel leesplezier en we hopen je binnenkort te ontmoeten tijdens het Italië Evenement of bij één van de andere activiteiten op de agenda!

Een hartelijke groet, namens het volledige team,

Guido van As
General Manager
 

Lees nu ons online magazine


najaar 2018

Undici Ore 10


Deze najaarseditie van de Undici Ore is er een met een gouden ...

Voorjaar 2018 - De negende editie van Undici ore. 

Undici Ore numeri ...


Winter 2017/2018 - De achtste editie van Undici ore. 

Undici Ore numeri ...


Voorjaar 2017 - De zevende editie van Undici ore.  

Undici Ore numeri ...


Najaar 2016 - De zesde editie van Undici ore.  
Undici Ore numeri sei ...

Voorjaar 2016 - De vijfde editie van Undici ore. Laat de zon maar komen!


Winter 2015/2016  - De vierde editie van Undici ore. Brrrr..Koud


Zomer 2015 - De derde editie van Undici ore over de italiaanse ...

Winter 2014 /2015 - De tweede editie van Undici ore in het teken van de winter.


Zomer 2014 - De eerste editie van Undici ore. Ofwel: elf uur. ...