FOLLOW US ON   Segafredo Facebook Fan Page
Zoek op de website
  • nl
Share this page on
Facebook
Twitter
UNDICI ORE .10 - SEGAFREDO MAGAZINE

najaar 2018

Undici Ore 10

Deze najaarseditie van de Undici Ore is er een met een gouden randje. Dit is alweer het tiende magazine waarin we onze passie voor koffie, lekker eten en la bella vita met je delen. We geven je graag een gezonde dosis inspiratie voor dit najaar! 

10 keer 10 Italiaanse toppers vind je op pagina 14 en 15. Ontdek onze favorieten op het gebied van wijnen, films, bezienswaardigheden en meer. Hoog op de lijst van de mooiste regio’s in Italië staat Puglia (pagina 4 en 5). Deze prachtige streek in de hak van Italië heeft dan ook veel te bieden: schilderachtige badplaatsen en vissersdorpjes, cultureel erfgoed en heerlijke gerechten.

Uit en thuis genieten

Lekker eten kun je natuurlijk ook in eigen land. Bij één van de restaurants van Fratelli bijvoorbeeld of bij ’t Oelnbret in Drenthe. Daarnaast hebben we weer een aantal leuke adressen geselecteerd waar je terecht kunt voor een kop koffie of een borrel. Blijf je liever thuis? Probeer dan eens ons recept voor een chewy stroopwafel latte.

Kleurige winter

We hebben nog meer tips verzameld voor een aangename én kleurrijke winter. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hippe outfit in felle neontinten? Of trakteer jezelf op een nieuw geurtje of onweerstaanbare chocoladetruffels. Kleurige kostuums en versieringen zie je ook volop tijdens carnaval: hét feest waarmee de Italianen het voorjaar uitbundig verwelkomen. Op pagina 6 en 7 lees je meer over deze traditie, die er wel even anders uitziet dan bij ons. Ten slotte wijzen we je graag op onze nieuwe biologische koffie Selezione organica en de Espresso 1 Plus koffiemachine van Segafredo Coffeesystem voor thuis. Je kunt er zelfs één winnen! Volop ingrediënten dus voor een geslaagd jubileumnummer. Veel plezier met deze tiende Undici Ore. 


Voorjaar 2018 - De negende editie van Undici ore. 

Undici Ore numeri ...


Winter 2017/2018 - De achtste editie van Undici ore. 

Undici Ore numeri ...


Voorjaar 2017 - De zevende editie van Undici ore.  

Undici Ore numeri ...


Najaar 2016 - De zesde editie van Undici ore.  
Undici Ore numeri sei ...

Voorjaar 2016 - De vijfde editie van Undici ore. Laat de zon maar komen!


Winter 2015/2016  - De vierde editie van Undici ore. Brrrr..Koud


Zomer 2015 - De derde editie van Undici ore over de italiaanse ...

Winter 2014 /2015 - De tweede editie van Undici ore in het teken van de winter.


Zomer 2014 - De eerste editie van Undici ore. Ofwel: elf uur. ...